Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fungicid Zeama bordeleza MIF

0 stars: 0.00 din 0 pareri

36 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Zeama bordeleza tip MIF este un produs fungicid sub forma de pulbere omogena cu continut de substanta activa de 20% 1,5. Are umiditatea de max. 3% si PH-ul suspensiei 1 %in apa intre 6-8. Are miros caracteristic.

Timpul de pauza necesar de la aplicarea ultimului tratament pana la recoltare (conform certificatului de omologare):

- vita de vie : 21 de zile

- Marul, prunul, gutuiul, nu au precizata o anume perioada de pauza intre stropirea propriu-zisa cu zeama bordeleza si termenul de recoltare, considerandu-se ca produsul este biodegradabil, facand parte dintre produsele autorizate a fi folosite in tratamentele ecologice conform regulamentului CE 637/2016.

- tomate, vinete: 3 zile

Timpul intre aplicarile tratamentelor cu zeama bordeleza este de 7 zile.

Nota: producatorul sugereaza ca dupa recoltare fructele si legumele tratate anterior recoltarii cu Zeama Bordeleza Tip Mif pot fi consumate dupa minim 3 zile de la recoltare, fructele si legumele fiind foarte bine spalate cu apa potabila inainte de consum.

MOD DE ACŢIUNE: este un fungicid care asigura o buna protectie impotriva Focului bacterian al rozaceelor (Erwinia amzlovora) si al Rapanului merilor (venturia inaequalis). Are actiune preventiva de suprafata. Nu este fitotoxic. Actioneaza la nivelul frunzei si tulpinii. Durata actiunii produsului este de 10-15 zile de la aplicare.

MOD DE UTILIZARE: Zeama Bordeleza Tip MIF se aplica prin stropire pana la umectare completa, la avertizare, in timpul vegetatiei. Se recomanda stropirea la temperaturi sub 27 C. Substanta activa Cupru are actiune preventiva de contact, fungicida si bactericida. Ionii de cupru sunt absorbiti in mod pasiv de sporii ciupercilor si bacteriilor cu care vin in contact. O data absorbit, cuprul distruge in totalitate sistemul enzimatic al patogenilor. Din acest motiv este necesar ca ionii de cupru sa fie prezenti pe suprafata organelor plantelor inainte ca sporii sa inceapa sa germineze.

Compatibilitate: Zeama Bordeleza Tip MIF este compatibila cu majoritatea produselor de protectie a plantelor utilizate in agricultura, cu exceptia celor care au reactii puternic acide sau alcaline.

Utilizare: cuprul ca substanta activa este folosit pentru formularea de fungicide utilizate in activitatea de protectie a culturilor de: fasole, sfecla de zahar, hamei, tomate, ardei, castraveti, ceapa, mar, par, gutui, prun, cais, piersic, visin, vita de vie.

Ambalaj: 1kg, 500g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura