Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Erbicid Aloha

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Compozitie

S-metolaclor 960 g/l - contine aceeasi substanta activa ca Dual Gold, la un pret sensibil mai mic.

Mod de aplicare si doza recomandata

ALOHA este un erbicid selectiv preemergent. Produsul este preluat prin coleoptil in timpul germinatiei semintelor si in cursul perioadei de rasarire. Astfel buruienile sunt distruse inainte, in timpul sau imediat dupa rasarire. ALOHA este degradabil biologic si nu are nicio restrictie in rotatia culturilor. La o aplicare corecta, durata de actiune a produsului este de 4-5 saptamani. Eficacitatea maxima a tratamentului se obtine in conditii de pregatire buna a patului germinativ, fara bulgari, bine maruntit in primavara, dupa aratura de toamna.

Erbicid preemergent ce asigura combaterea de lunga durata in special a buruienilor graminee, dar si a unor buruieni cu frunza lata. Ramane activ si nu se deplaseaza din zona de germinare a buruienilor. Are o solubilitate ridicata, actioneaza in stratul superior al solului, chiar si la cantitati mici de precipitatii. Este partenerul ideal in preemergenta, pentru diverse programe tehnologice.

Pregatirea solutiei
Echipamentul trebuie sa fie curat si calibrat corespunzator. Se adauga in rezervor jumatate din cantitatea de apa necesara, se porneste sistemul de barbotare si se adauga cantitatea de ALOHA. Se completeaza cu restul de apa. Cand se foloseste in amestec cu un alt produs, se verifica mai intai compatibilitatea cu produsul respectiv, dupa care se va adauga in rezervor ALOHA si apoi produsul de amestec. In cazul in care produsul de amestec este sub forma solida solubila, se adauga intai acest produs si apoi ALOHA.

Compatibilitate
Este compatibil cu majoritatea produselor fitosanitare folosite in mod curent in Romania. Inainte de utilizarea unui amestec se va face un test. Intrucat sortimentul de soiuri de plante cultivate este in continua schimbare, este indicat ca amestecurile sa fie in prealabil testate din punct de vedere al fitotoxicitatii pe soiul care urmeaza a fi tratat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura