Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Erbicid Amino 600 SL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

35 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Mod de actiune si recomandari de aplicare

Proprietati fizico-chimice: Amino 600 SL este un erbicid conditionat sub forma de concentrat solubil, cu un continut de 600 g/L acid 2,4-D (din sarea de dimetilamina). Se prezinta ca lichid limpede, omogen, mobil, de culoare galben-brun, cu miros amino-fenolic. Produsul nu este exploziv si nici coroziv. Este stabil in conditii normale de depozitare si manipulare.

MOD DE ACTIUNE: Amino 600 SL este un erbicid sistemic selectiv, de tip fenoxi, care este absorbit de plante atat foliar, cat si radicular. Combate buruieni dicotiledonate anuale si perene. Actioneaza asupra procesului de crestere cauzand anomalii in structura buruienilor sensibile, conducand ulterior la necrozarea acestora. Este absorbit in special prin frunze si translocat catre meristem. Translocarea este influentata de speciile de buruieni, de nivelul acestora de dezvoltare, precum si de unele conditii de mediu, cum ar fi intensitatea luminii, umiditatea relativa, umezeala din sol si temperatura. Produsul ajunge in frunze dupa numai doua ore de la aplicare, iar primele efecte apar dupa 12 - 18 ore. In timp de o saptamana are loc distrugerea totala a buruienilor.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE: Amino 600 SL se aplica postemergent la grau si porumb, cand atat culturile de interes, cat si buruienile sunt in faza activa de dezvoltare. Efectul de combatere este cu atat mai bun cu cat buruienile sunt intr-un stadiu cat mai timpuriu de dezvoltare. Se vor utiliza echipamente de stropit cu duze corespunzatoare pentru reducerea driftului. Aplicat conform recomandarilor si in conditii normale de clima, produsul nu produce fenomene de fitotoxicitate.Volumul de apa necesar prepararii solutiei este de 200 - 400 L/ha.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura