Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Erbicid grau Rival Top 20 SG

0 stars: 0.00 din 0 pareri

30 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Rival Top 20 SG este un erbicid sub forma de granule fine, omogene, fara tendinta de sfaramare, solubile in apa, de culoare maro, cu miros usor de lignina, continand 200 g/kg metsulfuron metil.

Rival Top 20 SG este erbicid sulfonilureic pentru controlul post-emergent al buruienilor cu frunza lata din culturile de grau, orz, ovaz, secara, triticale. Este absorbit prin frunze si radacini si este rapid translocat in intreaga planta. Inhiba diviziunea celulara in varfurile de crestere a lastarilor si radacinilor la buruienile sensibile. Cresterea buruienilor este oprita la cateva ore dupa aplicare, dar simptomele vizibile apar la 5-10 zile si moartea buruienilor are loc dupa 15-25 zile de la aplicare. Buruienile mai putin sensibile si cele aflate intr-un stadiu avansat de crestere raman pitice si nu mai concureaza plantele de cultura in absorbtia apei si a nutrientilor.

Aplicarea este posibila pe timp rece la temperaturi ce depasesc + 5 C.

RIVAL TOP 20 SG patrunde rapid in tesuturile plantelor si dupa 2 ore de la aplicare, este rezistent la spalarea prin ploaie.

Ambalaj : 30g, 15g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura